18 Ağustos 2011 Perşembe

TEB BAYRAM KREDİSİ


Türkiye Ekonomi Banası'ndan "İki Bayram Arası Ödeme Olmaz" sloganıyla bayrama özel ihtiyaç kredisi.


Gerekli belgeleriniz ile şubelere uğrayarak %0,99 faizli kredinizi hemen kullanabilirsiniz, TEB'in avantajlar dünyasından yararlanabilirsiniz.


Örnek Ödeme Tablosu
Kredi Türü
Kredi Tutarı
Kredi Vadesi
(Ay)
Faiz Oranı*
Aylık Taksit
Tutarı
Toplam Masraflar
Aylık Maliyet
Oranı
Yıllık Maliyet
Oranı
İhtiyaç Kredisi
4.000 TL
12
% 0,99
359,63 TL
246,95 TL
% 2,22
% 26,60

* %0,99 faiz oranı 4.000 TL kredi tutarı üzerinden ve 12 ay vadeli kullandırılacak krediler için geçerlidir. Örnek Ödeme Tablosu, 4.000 TL baz alınarak oluşturulmuştur. Toplam Masraflar, 4.000 TL kredi tutarı için belirlenen kredi dosya masrafı ve kredili hayat sigortası priminden oluşmaktadır. Kredi dosya masrafı 199 TL ve kredili hayat sigortasının primi ilk yıl için 38 TL’dir. Kullandırılan kredinin takip eden yıllardaki sigorta primi ise, kalan kredi anapara tutarı üzerinden yıllık olarak hesaplanacaktır. Aylık ve yıllık maliyet oranlarına dosya masrafı, sigorta masrafları ve yasal vergiler dahil edilmiştir. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvurularını onaylamama hakkına sahiptir. Kampanyadan faydalanabilmek için son başvuru tarihi 29/08/2011’dir. Ayrıntılı bilgi için TEB Şubeleri’ni ziyaret edebilir, 444 0 666 TEB Telefon Şubesi’ni arayabilirsiniz. Taksit ertelemesi talep edildiği durumda, ötelemeden doğan faiz tutarı, ödemenin yapılacağı ilk ay tahsil edilir.
Başvuru İçin Gerekli Belgeler
  • Nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi
  • "Yerleşim Belgesi / İkametgah" veya "Son 3 ay içerisinde düzenlenmiş, adınıza kayıtlı olan fatura"
  • Gelir Belgesi / Maaş Bordrosu
  • Serbest meslek sahipleri ve işletme sahipleri için, son 3 yıllık "bilanço" , "vergi levhası" ve "ticaret sicil gazetesi"
* Ücretli çalışan kişiler için, maaş bordrosu antetli kağıt ile bildiriliyor ise firmanın imza sirküleri beyanı gerekmektedir.
** Banka gerekli gördüğü durumlarda kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir. Kefil için de aynı belgeler talep edilecektir.
*** İhtiyaç Kredileri hakkında ayrıntılı bilgi için 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayabilir veya şubelere uğrayabilirsiniz.

 TEB'in resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder